Met GeeGee gaming richten we ons op het organiseren van gaming evenementen, het bieden van maatwerk gaming apparatuur en digitale content creatie. Wij bieden organisaties maatwerk oplossingen bij het bereiken van hun doelgroep door middel van evenementen en workshops. Daarnaast bieden we deelnemers de handvatten om aan de slag te gaan met hun talenten en hun eigen ontwikkeling.

GeeGee events

Gaming toernooien

Onze core business en hetgeen waarmee het allemaal is begonnen is het organiseren van gaming toernooien en gaming ervaringen. Deze activiteiten kunnen zowel offline als online verzorgd worden. Daag elkaar uit tijdens een spannende FIFA22, Rocket league, Fortnite of Call of duty toernooi!  Door de inzet van onze mobiele gaming cases kunnen we overal een top event neerzetten!

Wij kunnen bij de invulling van een event verscheidene combinaties maken met bewegingselementen, media invloeden, etc. Kijk voor een indruk van deze activiteiten naar onze business cases.

Gaming + bewegen

E-street gamez

E-sports heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt in populariteit en als urban sport. Professionele voetbalclubs, bekende Youtubers, etc hebben e-sports omarmd en geïmplementeerd.

Om zo dicht mogelijk bij de leef- en belevingswereld van jongeren te blijven hebben we e-sports nu naar de straat gebracht.
Het E-street gamez aanbod bestaat uit een combinatie van gaming en fysieke activiteiten. We richten ons vooralsnog op voetbal, basketbal, kickboxing en de Fortnite battle arena waarbij we zowel de fysieke als de gaming variant in het aanbod opnemen. Door de inzet van technologie en de expertise van begeleiders uit het vak tillen we door middel van gamification de fysieke activiteit naar een hoger niveau. Daarnaast maken we op een laagdrempelige manier contact met de jongeren door de inzet van de gaming elementen.

Gaming for girls

Ons gaming aanbod heeft altijd in het teken gestaan van inclusie van zoveel mogelijk deelnemers. In de praktijk blijkt de opkomst echter voornamelijk te bestaan uit jongens. Om het aanbod verder uit te breiden en door ons streven naar de inclusie van zoveel mogelijk deelnemers, hebben we ‘gaming for girls’ opgezet. Dit programma is een goede combinatie van gaming en fysieke activiteit. Voor het programma wordt er gebruik gemaakt van het spel Just Dance en wordt er grotendeels gebruik gemaakt van vrouwelijke begeleiders.

Workshops

Topsportmentaliteit

Wat is jouw ultieme doel? Wat is topsportmentaliteit voor jou? VR brillen, doorzettingsvermogen, concentratie, FIFA, het komt allemaal aan bod in de workshop gaming en topsportmentaliteit.

Cross generation gaming

Deze workshop zorgt voor een unieke verbinding tussen jong en oud. Cross generation gaming is in te zetten voor ouderen die in een sociaal isolement zitten, maar ook als workshop voor ouder en kind om ouders meer begrip te geven van hetgeen hun kind aan het spelen is. De opdrachtgever Stichting de Schroef wilde jongeren en ouderen verbinden en dat is met deze workshop zeer goed uitgepakt.

Gamefeestjes

Je verjaardag vieren met een gamefeestje? Wij verzorgen het volledige feestje en bezorgen je een onvergetelijke dag. We hebben verschillende game thema’s voor onze kinderfeestjes. De opzet van het feestje is met onze eventmanagers volledig naar wens in te vullen. Wij kunnen de locatie verzorgen, maar kunnen ook op locatie het feestje verzorgen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor catering en eventuele versiering van de ruimte.

Losse sportactiviteiten

Blazepods

Reactiesnelheid, motoriek en conditie trainen? De mogelijkheden zijn eindeloos met Blazepods. Wij zetten deze apparaten in voor verschillende oefeningen en spelletjes, alleen of in teamverband.

Virtual Reality Sport

Door de inzet van VR kunnen we heel gemakkelijk verschillende sporten virtueel toegankelijk maken. Spelenderwijs sporten of competitief spelen voor high scores, de keuze is aan jou!

The Fortnite experience

Een vertaling van de immens populaire multi-platform game Fortnite naar de echte wereld. Een ware voorbeeld van gamification waarbij we de online ervaring zo goed mogelijk hebben nagebootst naar de real life Situatie. Speel in duo’s, trio’s of squads tegen je tegenstanders en haal punten door terrein te veroveren. 

 

* Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Op zoek naar een op maat oplossing?

Wij denken graag met u mee!