Content Creation Lab

Podcasts, live streaming & more

Content Creation Lab

Wil je je boodschap uitzenden naar de wereld? Maak gebruik van onze faciliteiten voorzien van hoogwaardige camera’s, computers, video switchers, belichting en audio apparatuur. Naast alle apparatuur hebben we ook de expertise in huis om je te helpen bij het creëren van je content. Alle studio’s zijn standaard voorzien van een streaming pc, twee Blackmagic 4k camera’s, en een Blackmagic ATEM Mini Pro ISO video switcher. Daarnaast hebben ze allemaal hun eigen karakteristieken. De genoemde prijzen zijn voor het gebruik van de ruimte inclusief apparatuur. Wil je ook de techniek en montage uitbesteden of juist gebruik maken van je eigen apparatuur? Of heb je andere vragen over de hardware of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Podcast lounge

Knusse, warme setting voor een podcast met 2 personen. Wij bieden verschillende opties qua aankleding, belichting, camera’s, etc.
Vanaf €60,- per uur

Podcast studio

Deze setting is geschikt voor podcasts met maximaal 5 personen. Deze studio is daarnaast standaard voorzien van een verrijdbare tv. De studio biedt ook verschillende opties qua belichting, camera’s, etc. 
Vanaf €60,- per uur

Editing studio

De editing studio is standaard voorzien van een 4K designer monitor (100% sRGB). Daarnaast is de studio ook geschikt om in te streamen. 
Vanaf € 6,95 per uur (minimaal 3 uur)

Streaming booth

Ideaal voor de gamers die willen streamen op platforms als Twitch, Youtube of Facebook. De streaming booth is voorzien van een high end gaming pc met een Intel i9 processor en Nvidia RTX3080 videokaart. Om de prestaties hiervan optimaal te houden is er een aparte streaming pc in de studio.
Vanaf €25,- per uur (minimaal 2 uur)

Production studio

De production studio biedt alle faciliteiten voor foto- en video-shoots. De studio beschikt over een white screen, black screen, green screen en light box voor product fotografie. De editing studio biedt daarnaast ook alle faciliteiten van de editing studio.

Vanaf €35,- per uur (minimaal 3 uur)

Workshop ruimte

De ruimte is geschikt voor groepen tot 15 personen. De ruimte is standaard voorzien van een verrijdbare tv, tafels en stoelen. Naast workshops is de ruimte ook geschikt voor gaming sessies met groepen.

Vanaf €60,- per uur (minimaal 2 uur)