Met GeeGee gaming richten we ons op het organiseren van gaming evenementen, het bieden van maatwerk gaming apparatuur en digitale content creatie. Wij bieden organisaties maatwerk oplossingen bij het bereiken van hun doelgroep door middel van evenementen en workshops. Daarnaast bieden we deelnemers de handvatten om aan de slag te gaan met hun talenten en hun eigen ontwikkeling.

GeeGee events

Gaming evenementen en workshops

Onze core business en hetgeen waarmee het allemaal is begonnen is het organiseren van gaming evenementen en workshops. Deze activiteiten kunnen zowel offline als online verzorgd worden. Daarnaast kunnen we bij de invulling verscheidene combinaties maken met bewegingselementen, media invloeden, etc. Kijk voor een indruk van deze activiteiten naar onze business cases.

GeeGee gaming cases

GeeGee Titan

Bij GeeGee gaming streven we ernaar om u de best mogelijke spelervaring te bieden. Ons product is het resultaat van een theoretische en praktische inspanning. De ervaring die we hebben opgedaan bij de bouw van onze eerste gaming case hebben we meegenomen bij de ontwikkeling van de GeeGee Titan.

Premium hardware en de beste specificaties zijn noodzakelijk voor de veeleisende gamer. De gebruikers hebben waardevolle feedback geleverd om de meest premium, gebruiksvriendelijke en visueel verbluffende gaming case te ontwerpen. Voor de gamer on the go is mobiliteit is een belangrijke factor. We hebben de wensen van verschillende soorten gamers gecombineerd en zijn trots op het resultaat.

GeeGee Content Creation Lab

Met onze studio’s willen we digitale content creatie toegankelijker maken voor iedereen! Ons content creation lab biedt mogelijkheden voor het opnemen van podcasts, gaming, streaming, videobewerking, product shoots, etc. Naast de vaste locatie zijn we bezig met de ontwikkeling van een mobiele variant van de studio’s, zodat we de mogelijkheden ook kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers.

Business Cases

GeeGee Gaming biedt maatwerkoplossingen waarbij gaming wordt ingezet om uw doelstellingen te behalen. Bekijk hieronder verschillende cases waarbij gaming is ingezet om verscheidene doelgroepen te bereiken, activeren en verbinden